Nyheter

Club Choice öppnar egen Bar!

Vi utvecklar vår nattklubbsidé till att bli en egen fristående bar med en innovativ drinkmeny. Vi erbjuder alkoholfria drinkar, vin, öl & cider och varje dryck har ett eget passande tilltugg. Vi har även kaffe och läsk till dem som önskar. Rytmerna som dansar ut ur högtalarna kan inte jämföras med vår nattklubb men vi bjuder gärna upp till spontandans. Vi passar på att lansera vår nya bar under Å-festen och bjuder in till en skön lounge mitt i festivalyrans centrum.

Välkommen till Club Choice Bar på Café Rekommenderas, Fisktorget, Falun.

Fredag 3 juni 21:00-01:00
Fritt inträde.
Åldersgräns 18 år.
Nykterhetstest innan insläpp.

Ps. Missa inte vår workshop ”prova-på salsa” mellan 20:00-20:50, samma kväll och samma lokal. Drop-in.

 

Tack för senast!

Det har gått en tid efter vår senaste nattklubb och vi vill rikta ett ödmjukt och varmt tack till er som dansade, minglade och drack goda drinkar på Club Choice den 11 mars! Vi summerar kvällen genom att konstatera följande: Den sköna stämningen är inte beroende av antalet gäster, snarare är det attityden hos oss som är där och det vi skapar tillsammans det som gör kvällen lyckad.

Vi har såklart fått frågor om när vi planerar in nästa Club Choice . Vi är glada över ert engagemang och svarar genom att berätta följande. Ingen ny nattklubb i Falun är inplanerad för tillfället, men vi har andra planer så vi kommer helt klart att mötas igen.

Är du själv taggad på att arrangera ett Club Choice utanför Falun och/eller Dalarna så hör av dig. Vi söker ambassadörer som på ideell basis ingår i arbetsteamet och är med att skapa mer av Club Choice. Hör av dig så berättar jag mer!

För att engagera dig i Club Choice så krävs det inget medlemskap i IOGT-NTO eller UNF men det är viktigt att du respekterar och tror på vår vision: ”Vår vision är ett samhälle, en värld, där alkohol och andra droger inte hindrar människor att leva ett fritt och rikt liv.”

Tills vi ses igen, ha en skön vår!

Marie Hillner

Projektledare

070-191 45 81

info@clubchoice.se

Club Choice II

Premiären av Club Choice blev en dundersuccé och behovet av en nykter nattklubb och andra nyktra alternativ i utelivet har visat sig stort, även för er som inte lever helnyktert. Jag som initiativtagare till Club Choice är väldigt stolt och glad att idén är accepterad och mottagen med mycket kärlek. Det kommer att bli en fortsättning och en utveckling av Club Choice.

Medieintresset har varit stort och artiklarna har fått stor spridning via sociala medier. Jag visste inte när den första intervjun som DT gjorde med mig skulle publiceras men när det tokplingade i telefon på kvällen den 28 oktober och mina vänner sms:ar: ”Har du sett på facebook?” så förstod jag att något var på gång.

Nyfiken som jag är öppnade jag facebook och fick en smärre chock. Flera hundra delningar, likes och kommentarer på väldigt kort tid och jag förstod att det här kan bli något stort och bra, på riktigt. Även reportern tog kontakt efter att ha sett hur stor uppståndelse det blivit och hur fort artikeln delades: ”Det här blir stort, var beredd på en uppföljning!” (Just den artikeln har idag över 5000 delningar från DT.se).

Club Choice har skapat ett utrymme som bidrar till ett mer alternativt nattliv där vi som inte vill berusa oss är självklara istället för att vara i minioritet. Jag hoppas att vi inspirerar fler att festa utan alkohol. Nyktert är faktiskt galet cool och trenden växer.

Tack för att just du bidragit till succén och tack för allt stöd. Om du orkar läsa vidare så går vi vidare till CC II.

Club Choice II, 11 mars på Rådhuskällaren i Falun

CC II kommer att bjuda på samma härliga stämning som på premiären, lika goda drinkar och garderoben kommer att vara funktionell och stabil. Men vi kommer att justera annat innehåll efter era önskemål:

Många har önskat musik som man känner igen och som man kan sjunga med till och självklart ska vi höja stämningen ännu mer genom att sjunga och dansa till hits från nu och då, den elektroniska musiken får rivas av i slutet av kvällen.

Det har även kommit ett förslag om att tidigarelägga kvällen så vi provar även det: Insläpp från 21:00 och vi stänger 01:00.

Det är flera som har frågat om man kan betala in sig vid entrén utan förköp, det kan man inte. Det är fortfarande förköp som gäller. Däremot ska du som inte har tillgång till dator eller av någon annan anledning inte kan köpa biljett via tickster.com kunna köpa biljett av mig, biljetterna släpps 1 februari och mer information kommer.

Vi kommer inte att arrangera förfest igen men vi kommer att vara flera som kommer att träffas på Rådhuskällaren för tapas och mingel innan klubben, mer information om detta kommer.

 

Berätta för dina vänner om Club Choice och bestäm redan nu att ni kommer den 11 mars.

Hoppas du får en skön helg!

Marie Hillner, Projektledare

info@clubchoice.se

Nästa Club Choice: 11 mars

Nästa klubb är den 11 mars på Rådhuskällaren Kök & Bar! Biljetter kommer att släppas den 1 februari.

Club Choice i media

Tack till alla som gjorde premiären till succé

Nu har vi låtit helgens intryck smälta och det är svårt att sätta ord på de känslor vi har efter premiären av Club Choice. Så mycket positiv respons av er gäster och av personalen på Rådhuskällaren. Vi har fått stor uppmärksamhet i media och jag tror att alla vi som jobbar med Club Choice känner att vi behövs och skapar något nytt och attraktivt för Dalarna, vi är galet stolta!

Vi står nu inför utvärderingen och tar tacksamt emot all form av feedback på denna mejl: info@clubchoice.se

Efter utvärderingen återkommer vi med besked om hur fortsättningen blir.

/Marie Hillner
Distriktskonsulent IOGT-NTO Dalarna
Projektledare Club Choice
070-191 45 81

Slutsålt!

Det hände verkligen, att vi sålde slut på biljetterna. Nu hoppas vi att just du har en biljett så att du får uppleva premiären!

Hälften av biljetterna sålda på en vecka!

Det är bara att gratulera Club Choice för det otroliga intresse som har visat sig. Suget efter ett alternativt klubbliv är efterfrågat av fler än oss som står bakom klubben och intresset visar sig i biljettförsäljningen. Med fem dagar kvar uppmuntrar vi att köpa din biljett så att du är garanterad en plats i vimlet på fredag.

Köp din biljett här: Biljett

Vi ses på fredag!