Club Choice II

Premiären av Club Choice blev en dundersuccé och behovet av en nykter nattklubb och andra nyktra alternativ i utelivet har visat sig stort, även för er som inte lever helnyktert. Jag som initiativtagare till Club Choice är väldigt stolt och glad att idén är accepterad och mottagen med mycket kärlek. Det kommer att bli en fortsättning och en utveckling av Club Choice.

Medieintresset har varit stort och artiklarna har fått stor spridning via sociala medier. Jag visste inte när den första intervjun som DT gjorde med mig skulle publiceras men när det tokplingade i telefon på kvällen den 28 oktober och mina vänner sms:ar: ”Har du sett på facebook?” så förstod jag att något var på gång.

Nyfiken som jag är öppnade jag facebook och fick en smärre chock. Flera hundra delningar, likes och kommentarer på väldigt kort tid och jag förstod att det här kan bli något stort och bra, på riktigt. Även reportern tog kontakt efter att ha sett hur stor uppståndelse det blivit och hur fort artikeln delades: ”Det här blir stort, var beredd på en uppföljning!” (Just den artikeln har idag över 5000 delningar från DT.se).

Club Choice har skapat ett utrymme som bidrar till ett mer alternativt nattliv där vi som inte vill berusa oss är självklara istället för att vara i minioritet. Jag hoppas att vi inspirerar fler att festa utan alkohol. Nyktert är faktiskt galet cool och trenden växer.

Tack för att just du bidragit till succén och tack för allt stöd. Om du orkar läsa vidare så går vi vidare till CC II.

Club Choice II, 11 mars på Rådhuskällaren i Falun

CC II kommer att bjuda på samma härliga stämning som på premiären, lika goda drinkar och garderoben kommer att vara funktionell och stabil. Men vi kommer att justera annat innehåll efter era önskemål:

Många har önskat musik som man känner igen och som man kan sjunga med till och självklart ska vi höja stämningen ännu mer genom att sjunga och dansa till hits från nu och då, den elektroniska musiken får rivas av i slutet av kvällen.

Det har även kommit ett förslag om att tidigarelägga kvällen så vi provar även det: Insläpp från 21:00 och vi stänger 01:00.

Det är flera som har frågat om man kan betala in sig vid entrén utan förköp, det kan man inte. Det är fortfarande förköp som gäller. Däremot ska du som inte har tillgång till dator eller av någon annan anledning inte kan köpa biljett via tickster.com kunna köpa biljett av mig, biljetterna släpps 1 februari och mer information kommer.

Vi kommer inte att arrangera förfest igen men vi kommer att vara flera som kommer att träffas på Rådhuskällaren för tapas och mingel innan klubben, mer information om detta kommer.

 

Berätta för dina vänner om Club Choice och bestäm redan nu att ni kommer den 11 mars.

Hoppas du får en skön helg!

Marie Hillner, Projektledare

info@clubchoice.se