Tack för senast!

Det har gått en tid efter vår senaste nattklubb och vi vill rikta ett ödmjukt och varmt tack till er som dansade, minglade och drack goda drinkar på Club Choice den 11 mars! Vi summerar kvällen genom att konstatera följande: Den sköna stämningen är inte beroende av antalet gäster, snarare är det attityden hos oss som är där och det vi skapar tillsammans det som gör kvällen lyckad.

Vi har såklart fått frågor om när vi planerar in nästa Club Choice . Vi är glada över ert engagemang och svarar genom att berätta följande. Ingen ny nattklubb i Falun är inplanerad för tillfället, men vi har andra planer så vi kommer helt klart att mötas igen.

Är du själv taggad på att arrangera ett Club Choice utanför Falun och/eller Dalarna så hör av dig. Vi söker ambassadörer som på ideell basis ingår i arbetsteamet och är med att skapa mer av Club Choice. Hör av dig så berättar jag mer!

För att engagera dig i Club Choice så krävs det inget medlemskap i IOGT-NTO eller UNF men det är viktigt att du respekterar och tror på vår vision: ”Vår vision är ett samhälle, en värld, där alkohol och andra droger inte hindrar människor att leva ett fritt och rikt liv.”

Tills vi ses igen, ha en skön vår!

Marie Hillner

Projektledare

070-191 45 81

info@clubchoice.se