Om Club Choice

Club Choice är en modern och nykter nattklubb där energin kommer från människorna, musiken och dansen. Vi är redo för fräscha drinkar mixade av bartenders som utmanas av nyfikna och upplevelsetörstande gäster. Äntligen är det dags att dansa, mingla och flirta i en dynamisk anda där berusningen kommer från upplevelsen av närvaro och gemenskap. Club Choice är ett komplement till andra nattklubbar och vi är oerhört stolta att kunna erbjuda dig ett alternativ.

Initiativet

Initiativtagare till Club Choice är Marie Hillner som arbetar som Distriktskonsulent på IOGT-NTO i Dalarna. Tillsammans med kollegan Andreas Hyttsten, Utvecklingskonsulent för UNF Dalarna, har de genom sina respektive arbetsgivare fått fria händer att skapa en nykter dansklubb för Falun och Dalarna.

IOGT-NTO är en folkrörelse som bygger på principen om alla människors lika värde och rättigheter, utan åtskillnad av något slag. En medlem i IOGT-NTO väljer personlig nykterhet och delar viljan att tillsammans verka för bättre levnadsvillkor för alla människor.

UNF Ungdomens nykterhetsförbund är Sveriges främsta ungdomsorganisation som arbetar för en helnykter livsstil. För demokrati, solidaritet och nykterhet.

Stolta arrangörer

IOGT-NTO Dalarna & UNF Dalarna

Samarbetspartners

logo-r

logo-cr